Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Barcelona Gothic Pijl-omlaag

Algemene

 1. Een groep is een partij die bestaat uit 10 personen of meer.
 2. U hoeft geen lid te zijn van een organisatie om te verblijven in Safestay, maar we eisen dat u een vorm van geldige foto identificatie te verstrekken bij het inchecken, bij voorkeur een geldig paspoort, nationale identiteitskaart of rijbewijs. Studentenkaarten worden niet geaccepteerd als id.
 3. Check-in. de kamers zijn beschikbaar op 14:00 in Safestay Barcelona Gothic. Maar u bent van harte welkom om drop-off elke bagage in de ochtend. Neem contact met ons op voorhand als u een grote hoeveelheid bagage op te slaan.
 4. Check-out. Vertrek groepen moeten verwijderen al hun bezittingen uit hun kamer, en check out, vóór 11:00. Na deze tijd groepen kunnen gebruik maken van de bagage-opslagfaciliteiten, maar alle bezittingen moeten worden verwijderd uit de kamer en de kamersleutel kaart terug aan de receptie. Voor laat uitchecken geldt een toeslag van een extra nacht.
 5. Alle groepen moeten minimaal één groepsleider hebben die verantwoordelijk is voor de hele groep. Leiders zullen de contactpersoon voor onze medewerkers, en zal worden verwacht op te treden op alle klachten.
 6. Leeftijdsbeperking. Klanten onder de 16 jaar zijn alleen toegestaan om te verblijven in prive-kamers of gedeelde kamers die zijn geboekt voor het gebruik van een familie of een groep van personen bij elkaar geboekt en moet vergezeld gaan van een volwassene boven de leeftijd van 18 jaar. Elke persoon tussen de leeftijd van 16 en 18 jaar moet worden begeleid door een volwassene (ouder dan 18) verblijf in dezelfde kamer of slaapzaal.
 7. Een €250,00 (€500 voor vrijgezellenfeesten) borg is vereist bij de check-in, te worden geretourneerd op de dag van uw vertrek als er geen schade wordt gedetecteerd volgens de voorwaarden van sectie 4 van dit document. U de borg met contant geld of debet/creditcard. Kaarten zullen vooraf worden geautoriseerd bij het inchecken voor het volledige bedrag. Als uw borg wordt beveiligd met een creditcard van derden, zullen wij een schriftelijke toestemming van de kaarthouder nodig hebben.
 8. Bij het inchecken ontvangt elke gast een kamersleutel kaart voor toegang tot hun kamer. Deze sleutelkaarten zijn alleen voor de periode van verblijf geactiveerd en moeten bij het uitchecken aan de receptie worden overhandigd. Niet om de sleutelkaart terug te keren zal resulteren in een heffing van £5,00 per kaart wordt afgetrokken van uw borg.
 9. Safestay Barcelona Gothic werken een 14 dagen maximumverblijf beleid, boekingen zullen niet worden geaccepteerd voor langer dan 14 dagen per keer.

Betaling

 1. Betaling voor alle groepsreserveringen dient vooraf te geschieden. Alle betaling moet worden gesorteerd voor aankomst of u kan worden belemmerd van het inchecken in de woning.
 2. Een 10% niet-restitueerbare aanbetaling zal nodig zijn om uw reservering te bevestigen als het voor een aankomstdatum meer dan 1 maand van tevoren. Als u reservering is voor een aankomstdatum minder dan een maand van tevoren zal u worden verplicht om de volledige kosten van de reservering te betalen op het moment van boeking.
 3. Het volledige saldo van uw boeking moet worden betaald niet minder dan 28 dagen voor de aankomstdatum. Dit omvat de betaling voor alle toebehoren, extra's en eventuele extra kosten die u mogelijk hebt gemaakt.
 4. Waar de boeking is voor een datum meer dan 3 maanden van tevoren het kan voorlopig worden gehouden voor 3 weken alleen. Na deze periode, als er geen aanbetaling is ontvangen, kan de boeking worden verwijderd zonder kennisgeving aan de groepsleider.
 5. Waar de boeking is voor een datum binnen 3 maanden, maar meer dan een maand, kan het voorlopig worden gehouden voor 2 weken alleen. Na deze periode, als er geen aanbetaling is ontvangen, kan de boeking worden verwijderd zonder kennisgeving aan de groepsleider.
 6. Betalingen moeten worden gedaan in Euro's en kunnen worden gemaakt door Visa, Mastercard, Switch, of American Express, of in sommige gevallen per cheque, bankoverschrijving of contant geld. Als uw boeking wordt betaald met een creditcard van derden, zullen wij een schriftelijke toestemming van de kaarthouder nodig hebben. Informeer ons over uw voorgenomen wijze van betaling op bevestiging van uw boeking.
 7. Bankoverschrijvingen moeten vergezeld gaan van het betalingsbewijs van de Bank.
 8. Let op: wij accepteren geen Laser kaart.
 9. Alle vergoedingen gemaakt door de begunstigde als gevolg van de wijze van betaling, (dwz bankoverschrijving vergoedingen uitgegeven door de verzendende of ontvangende bank), moeten worden betaald door de groep. Safestay is niet verantwoordelijk voor deze vergoedingen.
 10. Als een betaling onder deze voorwaarden achterstallig is, dan kunnen wij, zonder afbreuk te doen aan onze andere rechten en rechtsmiddelen, uw reservering (en) annuleren en/of kunnen wij de levering en/of leveringen van andere diensten die door Safestay aan u worden verstrekt, opschorten. Wij zullen u echter schriftelijk informeren voorafgaand aan een dergelijke actie.
 11. Bijkomende kosten zullen worden overeengekomen tussen Safestay en de klant op het moment van boeking.
 12. Alle bijkomende kosten moeten ten minste 28 dagen voor aankomst van de groep volledig worden betaald. Als de ondersteunende diensten en/of producten worden geboekt binnen 28 dagen voor aankomst volledige betaling vereist is op het moment van boeking.

Wijzigingen & annuleringen

 1. Afhankelijk van beschikbaarheid, u wijzigingen aanbrengen in een groep reservering tot 41 dagen voor uw aankomstdatum kosteloos. Safestay zal zich inspannen om alle gevraagde wijzigingen in een groepsboeking aan te passen, of dit nu in het aantal deelnemers of de kamertoewijzing is.
 2. Binnen 41 dagen na uw aankomstdatum annuleringen en wijzigingen boven 10% zal worden onderworpen aan de volgende kosten op basis van groepsgrootte en kennisgeving gegeven en zoals eerder vermeld, deposito's betaald op het moment van de boeking zal worden niet gerestitueerd.
  Annuleringskosten (%)
  Dagen voor aankomst Groepen van 50 + Groepen van 49-
  42 + 0 0
  28-41 50 30
  15 – 27 90 60
  0 – 14 100 100
 3. Vroegtijdig vertrek komt in geen geval in aanmerking voor terugbetaling. Annuleringen moeten schriftelijk, hetzij in de vorm van een brief, Fax of e-mail. Wij accepteren geen annuleringen via de telefoon.
 4. Wijzigingen in een bevestigde reservering, (bijv. wijzigingen in data of aantal gasten), zijn onderworpen aan de beschikbaarheid van een geschikt alternatief en kunnen worden onderworpen aan annuleringskosten of wijziging vergoedingen, indien van toepassing.
 5. Wij zullen u op de hoogte van eventuele extra kosten schriftelijk voorafgaand aan de wijziging. Geen verandering zal worden gemaakt zonder overeenkomst.
 6. Wijzigingen die minder dan 6 weken voor de aankomstdatum worden gemaakt, kunnen leiden tot volledige betaling van de niet-toegewezen bedden.
 7. Als aanvullende diensten worden geannuleerd binnen 72 uur na de tijd dat ze te beginnen of worden verstrekt, zal de klant in rekening worden gebracht 100% van de bijkomende kosten, Safestay zal de klant een volledige terugbetaling van eventuele bijkomende kosten voor ondersteunende diensten meer dan 72 uur voor aanvang van de betrokken nevendienst geannuleerd.
 8. Door ons uw creditcardgegevens te geven geeft u ons toestemming om dit te gebruiken als zekerheid voor uw reservering en uw accommodatie. Eventuele onbetaalde annuleringskosten in rekening gebracht op uw debet/creditcard. Alle agenten zullen worden gefactureerd voor de volledige boeking bedrag en moet worden betaald binnen 14 dagen na factuur. Als een betaling onder deze voorwaarden achterstallig is, dan kunnen wij, zonder afbreuk te doen aan onze andere rechten en rechtsmiddelen, uw reservering (en) annuleren en/of kunnen wij de levering en/of leveringen van andere diensten die door Safestay aan u worden verstrekt, opschorten.
 9. Safestay kan nodig zijn om boekingen te annuleren indien: (i) er een redelijke operationele reden is om dit te doen; of (II) de reservering is nadelig voor de reputatie van Safestay. Safestay kan in bepaalde omstandigheden redelijke inspanningen ondernemen om geannuleerde boekingen te verplaatsen naar een alternatieve locatie in de buurt van een soortgelijke standaard als die van de boeking. Safestay dient een volledige terugbetaling te verstrekken voor eventuele annuleringen die onder deze voorwaarden zijn gedaan.

Groepsgedrag

 1. Bij het inchecken, groepen zijn verplicht om een borg van €250 (€500 voor vrijgezellenfeesten) te verlaten om eventuele schade veroorzaakt tijdens het verblijf in het Hostel te dekken. De borg zal worden geretourneerd bij vertrek onderworpen aan geen schade wordt gemeld of gedetecteerd. De borg dient te worden betaald via contant geld, debet of creditcard.
 2. Het comfort van al onze gasten is van het allergrootste belang. Alle gasten die naar de mening van onze medewerkers compromis het comfort, veiligheid, of de veiligheid van andere gasten, personeel of lokale bewoners zal worden verzocht om het Hostel gebouw te verlaten en zal niet worden afgegeven restitutie.
 3. Bij aankomst, ten minste een leider zal worden verplicht om een intentieverklaring te ondertekenen om de regels die zijn vastgesteld voor groepen bij aankomst te handhaven. De groepsleiders moeten ervoor zorgen dat alle leden van hun groep zich gedragen in een acceptabel landhuis.
 4. De groepsleider zal verantwoordelijk zijn voor eventuele opzettelijke schade die wordt veroorzaakt aan de kamers, meubels of Hostel, voor elke diefstal van Hostel eigendom door een lid van de groep of in het geval van gast klachten als gevolg van het gedrag van de groep. Schade zal worden afgetrokken van de borg betaald en de resterende kosten zullen moeten worden betaald, of een betaling overeenkomst bereikt vóór vertrek.
 5. Mocht schade aan het licht komen nadat de groep is vertrokken, behouden wij ons het recht voor om een toeslag te maken op de credit/debit card van de groep, of een factuur te sturen voor het bedrag op het geregistreerde adres. We zullen echter alles in het werk om eventuele schade intern te corrigeren voorafgaand aan de aanbestedende specialisten om de reparaties te maken, en daarom zal alles in het werk om alle kosten die de gast zou maken tot een minimum te beperken.
 6. Roken is strikt verboden overal op Safestay lokalen. Een lid van de groep gevonden roken in het gebouw wordt een vergoeding van €250,00 in rekening gebracht om de uitgebreide kosten van het herstel van de kamer te dekken om een rookvrije staat. Verdere niet-nakoming zal resulteren in de groep wordt gevraagd om het pand te verlaten onmiddellijk en zal geen restitutie worden aangeboden. Als u wilt roken, vraag het personeel van de receptie over de aangewezen rookruimtes bij aankomst.

Persoonlijke goederen

 1. Gasten worden verzocht gebruik te maken van de beveiligde kluisjes in elke kamer, de kluisjes bij de receptie of de bagagedepot.
 2. Het is de verantwoordelijkheid van de gast om ervoor te zorgen dat hun persoonlijke bezittingen te allen tijde veilig zijn. Safestay aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verlies, diefstal of schade aan het eigendom echter aanhoudende of veroorzaakt.
 3. Verloren eigendom zal slechts worden bewaard voor een maand, als het niet wordt verzameld binnen een maand zal worden gegeven aan een lokale liefdadigheid.

Uw informatie

 1. Safestay zal alleen informatie opslaan en gebruiken die u ons verstrekt of die ons wordt geleverd voor het uitvoeren van ons contract met u en om u op de hoogte te brengen van andere diensten en aanbiedingen die wij van tijd tot tijd beschikbaar stellen. Als u dergelijke informatie niet wenst te ontvangen, laat het ons dan weten door ons te mailen op: groups@safestay.com of door te schrijven naar ons op Safestay, John Smith House, Londen, SE17 1JL.

Vergissingen & fouten

 1. Eventuele vergissingen in de verkoopdocumentatie, op www.safestay.com, webpagina's van derden, bestelformulieren, offertes, prijslijsten, orderbevestigingen, verzendingsnota's, facturen of andere door ons uitgegeven documenten kunnen door ons zonder aansprakelijkheid worden gecorrigeerd. Wij zullen u adviseren over eventuele wijzigingen op het moment van boeking of zo snel als redelijkerwijs mogelijk is daarna.

Goeddunken

 1. Alle boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en Safestay behoudt zich het recht voor om een boeking te weigeren naar eigen goeddunken.

Iets onduidelijk? Neem een kijkje op onze Vragen pagina's of Contacteer ons voor meer informatie.