Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Barcelona zee Pijl-omlaag

Het feest begint bij Safestay!  Het is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke hert en kip te doen in de bruisende stad Barcelona. We hebben een reeks van Stag & hen accommodatie opties die u toelaten om te verblijven op een kamer als een groep of Definieer uw voorkeur kamer configuraties.

Safestay Hostel is gelegen in het epicentrum van Barcelona, omringd door het strand, de beste bars, clubs en activiteiten die de stad te bieden heeft.

Bespaar op taxikosten en ervaar Barcelona direct vanuit het hart van de stad.

Onze behulpzame medewerkers zijn in staat om insider info te verstrekken over de beste nachten in de stad en waar de meest krankzinnige happy hours lokaliseren.  Nog steeds niet heb je definitieve route gepland? Waarom niet een drankje te pakken in onze bar en gebruik maken van onze snelle WiFi om beoordelingen van de lokale, bars, clubs en activiteiten te verkennen.  Net als een terzijde, we weten een aantal grote Karaoke bars als u een aantal beelden voor de beste man speech!

Waarom niet spreken met ons team die u kunnen begeleiden door de beste hert en kip doen accommodatie opties op Safestay Barcelona via onze Groeps boekingsformulier.