Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Edinburgh Pijl-omlaag

Wij houden van groepen!

Alle groepen van meer dan 10 personen komen in aanmerking om onze speciale groepstarieven en arrangementen te ontvangen

Ons assortiment slaapzaal maten maakt ons de ideale locatie voor betaalbare, veilige, schone accommodatie. Al onze slaapzalen kamers hebben een eigen badkamer voor het comfort van uw groep. Onze grote bar is de hele dag geopend serveren van eten vanaf 12u met een zonnig dakterras om te ontspannen.

Groepsmaaltijden

We weten hoe belangrijk het is om de dag te beginnen op de juiste manier, zodat we een volledig gekookt Schots ontbijt te bieden aan al onze groepen tegen een gereduceerd tarief.

Alleen eten en drinken gekocht op het terrein kan worden geconsumeerd in onze bar. Neem contact op met onze Groeps afdeling voor meer details.

Perfect voor alle soorten
van groepen

We hebben een breed scala van kleine en grote slaapzalen kamers voor elke groepsgrootte tegemoet te brengen. We hebben zelfs prive-kamers om te voorzien in groepsleiders, chauffeurs of gewoon die willen een nacht voor zichzelf.

Onze heldere, gedurfde, leuke, schone en moderne inrichting zorgt voor een gastvrije omgeving voor iedereen. De stapelbedden van Safestay zijn voorzien van privacy gordijnen en een persoonlijke nachtlampje, zodat u een comfortabele nachtrust heeft.