Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Londen-Elephant & Castle Pijl-omlaag

Safestay biedt grote waarde accommodatie die perfect is gelegen voor een zakelijke reiziger op zoek naar een Londen City Stay. Gelegen in het hart van Elephant & Castle maakt Safestay de ideale locatie om vergaderingen te plannen in de stad of de bars, het restaurant en het nachtleven te verkennen na een harde dag werken.

Wij bieden betrouwbare en snelle WiFi of u moet proppen in een last minute Skype bellen vanuit uw kamer of ontspannen om uw favoriete Netflix-serie over een drankje in onze comfortabele sociale gebieden.

Safestay biedt ook een scala aan flexibele accommodatie voor bedrijfsuitjes of teambuilding groepen die willen het scala van activiteiten die Londen te bieden heeft ervaring. Beginnend met een dag vol teambuildingactiviteiten dan verhuizen naar de lokale restaurants, bars en clubs te verkennen allemaal op loopafstand van Safestay uw groepen te bezoeken memorabele en stress vrij.

Wij zijn trots op de netheid en kwaliteit van de dienstverlening die al onze locaties te bieden. Waarom niet contact met ons op om te praten via uw groepen eisen? Roep + 44 (0) 203 957 5530 of vul onze Groeps boekingsformulier.