×

Waarom Direct Boeken?

Krijg gegarandeerd het beste tarief, het hele jaar doormet nog veel meer moois.

Boek Nu
 • Wi-Fi-detail Icon Shadow

  Snelle en gratis Wi-Fi

 • PIN-detail Icon Shadow

  Ideale Locatie

 • Coach-detail Icon Shadow

  Perfect voor Groepen

bed-gedetailleerd

In het hart van het lommerrijke Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park is perfect gelegen in een van de meest prestigieuze en prachtige parken van Londen. Ons prachtige Hostel bestaat uit 3 gebouwen, waaronder de oostvleugel van het oorspronkelijke Jacobean gebouw van het Park en omringt onze prive-tuin binnenplaats.

Het hostel ligt op slechts een paar minuten lopen van de metrostations Kensington High Street en Kensington Holland Park. Een heerlijke wandeling door het Park in het Hostel.

Vanwege de ligging, ons hostel is trots groen en alcoholvrij! De perfecte plek voor zowel gezinnen als vrienden om te genieten van een van onze groenste en natuurlijk mooie Hostels.

 

Boek Nu
 • Teek Café
 • Teek Gratis WiFi
 • Teek Sociale Ruimten
 • Teek Wasservice
 • Teek Privétuin
 • Teek Internet Terminal

Hoe kom je bij Safestay Londen Holland Park

Te voet

Van Kensington Holland Park metrostation op 10 minuten lopen; vanaf de stationsuitgang steek je direct de weg over bij de lichten en sla je links af Kensington Holland Park Avenue in en loop je140m. Sla vervolgens rechtsaf naar Holland Walk. Na 450m zie je het Safestay gebouw aan de rechterkant binnen het parkterrein.

Van High Street Kensington metrostation op slechts 15 minuten lopen; Sla linksaf vanaf de hoofduitgang naar Kensington High St en ga verder tot de Waitrose supermarkt, het Park is aan de overkant van de straat. Ga het park in en loop het hoofd pad tot je ons bord ziet. 's Avonds volg je het fietspad rechts van de ingang van het park tot je ons bord aan de linkerkant ziet.

Met Openbaar Vervoer

Dichtstbijzijnde metrostations: Kensington Holland Park en High Street Kensington

Bushaltes: Kensington Holland Park (haltes HA of HL) een halte in westelijke richting van High Street Kensington tube station-Phillimore Gardens (halte T), in oostelijke richting voor High Street Kensington Tube Station-Kensington High St Earls Court Road (halte Y).

Details PIN

In het centrum van alles wat je nodig hebt

trein

Metro: op loopafstand

camera

Portobello Road: 5 minuten

Big-ben

Big ben: binnen handbereik

Safestay Holland Park is ideaal gelegen voor reizigers die hun tassen willen afzetten om vervolgens gelijk Londen te verkennen. Door de centrale ligging, ben je in het hart van London en kun je eindeloos slenteren door de Portobello Road markt of een prachtige show in de Royal Albert Hall ervaren; je bent in het centrum van dit alles bij een verblijf bij ons.

Routebeschrijving vanaf jouw locatie

Groepskortingen bij boeking van 10 of meer personen

Pijl
Coach-detail

Perfect voor groepsreserveringen

Ongeacht grootte van je groep, London Holland Park is ideaal voor betaalbare, veilige en schone accommodatie. Onze kamermaten variëren van prive-kamers tot 2-33 bedden slaapzalen met stapelbedden. Zie onze kamers-pagina voor meer informatie.

Groeps faciliteitenMaak een groepsboeking

envelop-detail

Net als wij op Facebook!

Blijf op de hoogte van de laatste exclusieve aanbiedingen, tips en reisadviezen.