Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Londen-Kensington Holland Park Pijl-omlaag

Wij houden van groepen!

Voor groepen van 10 Wij bieden 10% korting en voor grotere groepen van meer dan 50 mensen bieden wij een 15% korting!

Ons assortiment slaapzaal maten maakt ons de ideale locatie voor betaalbare, veilige, schone accommodatie. We hebben grote open ruimtes, ontworpen voor groepen om te ontmoeten en te ontspannen, zodat u niet het gevoel over-druk. De meerderheid van onze dorm kamers zijn voorzien van ruime en-suite faciliteiten en onze bar is de hele dag geopend.

Groepsmaaltijden

We weten hoe belangrijk het is om de dag te beginnen op de juiste manier en bieden groepen een selectie van continentaal ontbijt items.

Alleen eten en drinken gekocht op het terrein kan worden geconsumeerd in ons cafe. Neem contact op met onze Groeps afdeling voor meer details.

Pizza maaltijden zijn nu beschikbaar!

Fancy diner in het Hostel na een drukke dag in Londen?
Pre-order uw pizza's en laat ons u van dienst zijn!

  • Groep pizza is beschikbaar voor groepen tot 50 personen
  • Maaltijden zullen tussen 6pm en eenentwintig
  • Vul het onderstaande formulier in en terug te keren naar ons per e-mail 2 weken voor uw aankomst. Als we niets ontvangen van u een selectie van pizza's zal worden voorbereid
  • Wij eisen volledige betaling voor alle voedsel bestellingen ten minste 4 weken voor aankomst
Download ons pizza bestelformulier

Perfect voor alle soorten
van groepen

We hebben een breed scala van kamer maten, onze dorm kamers verzorgen voor alles van 4, 6 en 8 bed stapelbed kamers, helemaal tot kamers die 33 mensen slapen. We hebben zelfs prive-kamers om te voorzien in alle partijen, met inbegrip van familiegroepen en onze grotere slaapzalen zijn ideaal voor de opvang van schoolreizen.

Onze heldere, gedurfde, leuke, schone en moderne inrichting zorgt voor een gastvrije omgeving voor iedereen. De stapelbedden van Safestay zijn voorzien van privacy gordijnen en een persoonlijke nachtlampje, zodat u een comfortabele nachtrust heeft.