Menu
Boek Kalender
×

Waarom boeken direct?

Haal het beste tarief-het hele jaar door-gegarandeerd, samen met een heleboel meer gegooid inch

Boek nu
PIN Londen-Kensington Holland Park Pijl-omlaag

Op Safestay, we weten dat iedereen moet een feestje eens in de zoveel tijd! Het is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk feest in de bruisende stad Londen. We hebben een breed scala van groepsaccommodatie opties die u in staat om te verblijven op een prive-kamer als een groep of Definieer uw voorkeur kamer configuraties. Wij kunnen voor zowel grote als kleinere groepen met een waaier van tarifering en ruimte opstelling-ups aanpassen om uw begroting en verschillende behoeften aan te passen. Waarom niet uw viering meer memorabele door te kunnen vasthouden aan elkaar en blijf op dezelfde locatie als u voor te bereiden op beide partijen en samen te herstellen.

Safestay Hostel ligt in het hart van Kensington, zodat u feesten in stijl. Rond het hostel vindt u de beste bars, clubs en activiteiten die de stad te bieden heeft.

Onze behulpzame Hostel medewerkers zijn in staat om insider info te verstrekken over de beste nachten in de stad en hoe de stad te genieten ten volle. Nog steeds niet heb je definitieve route gepland? Waarom niet een drankje te pakken in onze bar en gebruik maken van onze snelle WiFi om beoordelingen van de lokale, bars, clubs en activiteiten te verkennen.

Neem contact op met ons ervaren team dat u kan begeleiden bij de accommodatie opties op Safestay London Holland Park. Roep + 44 (0) 20 7870 9629 of vul onze Groeps boekingsformulier.