×

Waarom Direct Boeken?

Krijg gegarandeerd het beste tarief, het hele jaar doormet nog veel meer moois.

Boek Nu

Wat heb ik nodig om in te checken?

Een geldig foto-ID zoals paspoort, nationale identiteitskaarten, rijbewijs, nationale militaire dienstkaart, etc is vereist bij het inchecken. U moet ook een €10 restitueerbare contante borg, te worden geretourneerd bij het uitchecken. Houd er rekening mee dat studentenkaarten niet worden geaccepteerd als geldig legitimatiebewijs.

Hoe laat is check-in & check-out?

Check-in is vanaf 14:00 uur in Safestay Madrid. Al onze hostels zijn open 24 uur per dag, 7 dagen week. Check-out is 10:00 uur of u betalen 5 € voor laat uitchecken. Als u vroeg aankomt bent u van harte welkom om uw bagage op te slaan in een van onze bagage kamers of kluisjes.

Is er een reserveringskosten?

U wordt in rekening gebracht een niet-restitueerbare aanbetaling van 10% van uw totale verblijf wanneer u boekt bij ons online. Voor e-mail en telefoon boekingen hebben wij geldige creditcardgegevens nodig om uw boeking te garanderen.

Hoe lang moet ik een annulering doen?

Annuleringen moeten worden gemaakt 24 uur voor aankomst, hetzij via e-mail of telefoon. Niet te doen zal resulteren in verval van de kosten van de eerste nacht.

Wie kan verblijven in uw hostels?

Safestay verwelkomt alle gasten en in tegenstelling tot sommige van onze concurrenten zijn wij niet verplicht om leden van een organisatie te zijn om te genieten van onze faciliteiten en diensten. Gasten die met Safestay verblijven dienen 18 jaar of ouder te zijn of moeten worden begeleid door iemand die 18 jaar of ouder is.

Is er een leeftijdsbeperking?

Gasten onder de 16 jaar zijn alleen toegestaan om te verblijven in prive-kamers of gedeelde kamers die zijn gereserveerd voor het gebruik van een familie of een groep van personen bij elkaar geboekt en moet vergezeld gaan van een volwassene boven de leeftijd van 18 jaar. Elke persoon tussen de leeftijd van 16 en 18 jaar moet worden begeleid door een volwassene (ouder dan 18) verblijf in dezelfde kamer of slaapzaal.

Is linnen inbegrepen?

Ja, bedlinnen is inbegrepen, maar je moet een €10 storting te maken. Bedden worden voor aankomst opgemaakt.

Hoe zit het met handdoeken, zijn ze opgenomen?

Onze prive Twin & dubbele handdoeken inbegrepen. Handdoeken zijn beschikbaar in alle hostels tegen een meerprijs. Neem contact op met de individuele hostels voor meer informatie.

Is het ontbijt inbegrepen?

Ons ontbijtbuffet is beschikbaar voor een extra €3,5.

Is er toegang tot Internet?

Ja! Wij bieden 100% gratis Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes en hebben gratis Wi-Fi in het hele gebouw. Internet terminals zijn ook beschikbaar tegen een uurtarief.

Hoe laat moet ik het hostel verlaten?

U dient om 11:00 uur uit te checken, maar u de hele dag door gebruik maken van de bar en de lounge ruimtes.

Hoe kom ik er?

Bezoek onze locatie pagina voor hulp met richtingen!

Is er een avondklok?

Er is geen avondklok; u invoeren en verlaten als je wilt.

Zijn de hostels veilig en veilig?

De aanwijzing is in de naam. Safestay begrijpt de behoefte aan gasten om zich veilig en veilig te voelen. Te dat doel al onze hostels zijn bemand 24 uur per dag en de toegang wordt gecontroleerd met behulp van elektronische sleutelkaarten. We hebben CCTV in elk gebouw en elk bed wordt geleverd met een eigen Locker, voor een veilige opslag van uw kostbaarheden.

Is voedsel beschikbaar om te kopen?

Ja, we hebben een cafe en bar op het dak open vanaf maart 2018.

Hebben de hostels een bar?

Ja, we hebben een bar met drankvergunning beschikbaar op Safestay Madrid.

Zijn de kamers Unisex?

Alle kamers zijn Unisex, maar op de vraag zullen we proberen en regelen single Sex slaapzalen, afhankelijk van beschikbaarheid. Bel de receptie op + 34 91 445 0300

Zijn gezinnen welkom?

We moedigen gezinnen om bij ons te blijven en te profiteren van ofwel onze multi-bedden slaapzalen of onze 2 bedden of 3 bedden prive-kamers. We staan niet toe dat gezinnen met kinderen in de leeftijd 18yrs en onder de slaapzalen te delen met andere gasten, dus alle bedden in een multi-bedden Dorm moet worden geboekt en betaald om deze kamers prive voor gezinnen te maken.

Is roken toegestaan?

Roken is strikt verboden op alle Safestay gebouwen. Echter, we hebben een aangewezen verwarmde buitenruimte beschikbaar.

Betaalmethoden

Wij accepteren creditcard, contant geld en American Express.

Heeft u wekelijkse tarieven?

Onze nachtelijke tarieven zijn zo goed dat we geen wekelijkse of maandelijkse tarieven.

Biedt u een wasserette?

Ja, we hebben Coin Operated wassen en drogen machines. Strijkijzers en strijkplanken kunnen ook worden geleend bij de receptie.

Is er een limiet op hoe lang ik kan blijven?

Ja, Safestay heeft een maximum verblijfs beleid van 14 dagen. U bent van harte welkom om terug te komen op Safestay, maar met een minimum van 14 dagen rusttijd.

Leo... ademen gemakkelijk!

We zijn een 100% rookvrije omgeving. Dus volg onze No-Smoking regels-er is een €250 boete per nacht voor iedereen verlichting in het Hostel.

Wat is een groep?

Een groep is 10 of meer mensen die samen reizen.

Is er een leeftijdsbeperking?

Gasten onder de 16 jaar zijn alleen toegestaan om te verblijven in prive-kamers of gedeelde kamers die zijn gereserveerd voor het gebruik van een familie of een groep van personen bij elkaar geboekt en moet vergezeld gaan van een volwassene boven de leeftijd van 18 jaar. Elke persoon tussen de leeftijd van 16 en 18 jaar moet worden begeleid door een volwassene (ouder dan 18) verblijf in dezelfde kamer of slaapzaal.

Zijn uw slaapzalen en kamers veilig?

Ja. Alle kamers en ingangen van onze woningen zijn beveiligd met sleutelkaart alleen toegang. Elk hostel heeft een 24-uurs bemand receptie ondersteund door een CCTV-systeem. Alle slaapzalen hebben kluisjes, u uw eigen hangslot mee te nemen of een aankoop voor €3,50 bij de receptie.

Wie kan verblijven in Safestay?

Wij zijn onafhankelijk, dus u hoeft geen lid te zijn van een organisatie of een Hostel kaart te tonen om te verblijven.

u garanderen dat niemand anders zal verblijven in onze kamer?

Ja. Wanneer u uw groep boekt via onze Group Reservations afdeling, garanderen wij dat niemand anders in uw kamer zal verblijven.

Kan de hele groep op dezelfde verdieping blijven?

Door het unieke ontwerp en de samenstelling van onze gebouwen kunnen we niet altijd garanderen dat de groepen op dezelfde verdieping zullen worden ondergebracht, aangezien dit afhankelijk is van de indeling van het gebouw en het type van de kamers die u hebt gekozen. We zullen natuurlijk ons best doen om u zo dicht mogelijk te ontvangen, als u zich zorgen maakt over de kamer configuratie, dan zullen onze afdelings reserveringen u graag met u bespreken.

Zijn alle kamers en-suite?

Onze hostels hebben een mix van en-suite en standaard kamers. Als u een voorkeur hebt u aangeven wanneer contacten met de groep reserveringsteam.

Accepteert u schoolfeesten?

Ja en dankzij onze locaties in het centrum, 24-uurs recepties en grote sociale ruimtes onze hostels zijn ideaal voor schoolgroepen.

We zijn van plan een schoolreis; heeft u sociale gebieden die we kunnen gebruiken om onze dag samen te vatten?

Ja. We hebben grote open ruimtes die zijn ontworpen voor groepen om te ontmoeten en te ontspannen, zodat u niet het gevoel over-druk.

Wat zijn de stapelbedden zoals in de dorm kamers?

De stapelbedden op Safestay zijn zeer comfortabel en alle beddengoed is voorzien. Het merendeel van de bedden zijn voorzien van privacy gordijnen en een persoonlijke nacht-licht, zodat u een ontspannen nachtrust.

Wat zijn de kamer maten?

We hebben een breed scala van kamer maten, waaronder 4, 6 en 8 stapelbed dorm kamers, evenals twee stapelbedden en prive tweepersoonskamers, compleet met hun eigen thee en koffiefaciliteiten, handdoeken en een 40 inch TV. En-suite en standaard dorm kamers variëren van 4 tot 33 bedden.

Wat zijn de douchefaciliteiten voor dorm kamers?

Door het unieke ontwerp van onze gebouwen variëren de douchefaciliteiten in onze eigendommen. Het merendeel van onze kamers, inclusief slaapzalen zijn voorzien van en-suite faciliteiten. Het kleine aantal kamers zonder faciliteiten hebben toegang tot ruime badkamers buiten de gangen.

Heeft u speciale aanbiedingen voor groepen?

Partijen van 10 of meer kunnen 10% korting krijgen, 15% voor groepen van meer dan 50. Zie onze groep boekingen pagina voor meer informatie.

Heeft u Wi-Fi en Internet toegang in alle Safestay locaties?

Ja. Lobby's en gemeenschappelijke ruimtes zijn compleet met gratis Wi-Fi, de meerderheid van de hostels hebben ook Wi-Fi-toegang in de kamers. We hebben ook computer en Internet kamers die kunnen worden gebruikt voor een kleine kostprijs.

Wat zijn uw prijzen voor groepsreserveringen?

Prijzen zijn altijd onderhevig aan verandering. Voor een offerte op onze best beschikbare tarief u praten met een lid van onze groep reserverings team. Zie onze groep boekingen pagina voor contactgegevens.

Zijn handdoeken inbegrepen?

Ja in de prive-kamers en zijn beschikbaar te huur in de standaard kamers.

Heeft u hetzelfde geslacht kamers?

Al onze kamers zijn Unisex, maar we kunnen proberen en regelen enkele seks slaapzalen indien gewenst, afhankelijk van beschikbaarheid. Gelieve telefonisch de individuele Hostel om uw verzoek te doen.

Kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Voor gedetailleerde informatie over annuleringen, wijzigingen, deposito's en betaling Zie Groepsvoorwaarden.

Hoe kan ik boeken?

Verstuur een Aanvraagformulier groep of bel + 34 (0) 91 445 0300 of mail ons dedicated Group Reservations team vandaag: groups@safestay.com.