×

Waarom Direct Boeken?

Krijg gegarandeerd het beste tarief, het hele jaar doormet nog veel meer moois.

Boek Nu

De ideale uitvalsbasis om Madrid te verkennen als een familie. Onze accommodatie is kindvriendelijk en perfect voor gezinnen die willen worden op de drempel van alle familie attracties en activiteiten in de stad. Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor een familie stedentrip in Madrid dan Safestay hostels zijn een grote overweging. Wij bieden goede waarde accommodatie die veilig is, veilig en onberispelijk schoon.

Onze uitstekende beoordelingen spreken voor zich!

Wanneer u klaar bent met de drukte van een drukke dag het verkennen van de geneugten van Madrid u terugkomen op snelle en betrouwbare WiFi dat vergemakkelijkt het plannen van uw volgende actie verpakt familie dag, kijken naar de nieuwste Video's van YouTube of gewoon inhalen met de grootouders op FaceTime.

In plaats van te spitten over meerdere kamers, Safestay Madrid biedt een flexibele reeks van familie georiënteerde accommodatie opties die perfect zijn set-up voor het houden van iedereen samen als een groep.

Het is tijd om te beginnen met het plannen van uw volgende familie stedentrip in Madrid met Safestay, Bekijk onze beschikbaarheid vandaag nog online.