×

Waarom Direct Boeken?

Krijg gegarandeerd het beste tarief, het hele jaar doormet nog veel meer moois.

Boek Nu
 • Wi-Fi-detail Icon Shadow

  Snelle en gratis Wi-Fi

 • Verrekijker-gedetailleerd Icon Shadow

  Ideale Locatie

 • sociaal-detail Icon Shadow

  Perfect voor Groepen

Praag-gedetailleerd

Verken de stad van honderd torenspitsen

Gelegen in het hart van het prachtige stadscentrum, is dit een van onze nieuwste toevoegingen. Het is in een uitstekende locatie voor het verkennen van alles wat Praag te bieden heeft, terwijl het verstrekken van sociale gebieden om te ontspannen en te halen met vrienden.

Stap uit de deur en een wandeling over de Karelsbrug of vraag me af rond het hart van de hoofdsteden historische kern, het oude stadsplein. Met een Trdelnik in de hand, dompel jezelf onder in de cultuur, en geniet van de prachtige Praag!

Boek Nu
 • TeekBar met vergunning
 • Teek Eigen binnenplaats
 • Teek Beveiligde sleutel toegang
 • Teek Wasservice
 • Teek Bagageopslag
 • Teek Sociale zones

Hoe komt u bij Safestay Prague

Van de luchthaven Václav Havel

Het nemen van bus 100 van de luchthaven: (lopend ong. van 4:30 am tot 11:30 p.m.). Het brengt u naar het metrostation Zlicin. Van daaruit u de metro nemen met hetzelfde ticket om verder te gaan naar uw bestemming. De metro brengt u naar het centrum in een mum van tijd; Narodni trida is de metrohalte het dichtst bij ons hostel. Zodra u de afrit van národní Třida, steekt u de Spalena straat gaat rechtdoor. Deze straat is ostrovní, zodat je gewoon rechtdoor tot nº 15.

Met de trein

Vanaf het centraal station moet je naar rechts van terminalgebouw naar de tramhalte, neem tram nummer 9 en 5e station is NARODNI TRIDA

Met de bus

Vanaf Florenc, centrale busstation, ga je rechtdoor met de metro gele lijn B naar ' Florenc ' en ga slechts 3 stations naar ' národní Třida '. Zodra u de afrit van národní Třida, steekt u de Spalena straat gaat rechtdoor. Deze straat is ostrovní dus ga rechtdoor tot u de nº 15 ziet.

Details PIN

In het centrum van alles wat je nodig hebt

brug

Karelsbrug: 11 minuten

camera

Oude stadsplein: op 12 minuten afstand

Verreijkers

Wenceslas plein: 13 minuten

Centraal gelegen, Safestay Praag is ideaal voor mensen die reizen met de bus, tram of trein en gevestigd in het hart van de stad dicht bij de beroemde attracties een aantal van de beste bars en restaurants.

Routebeschrijving vanaf jouw locatie

Groepskortingen bij boeking van 10 of meer personen

Pijl
Coach-detail

Perfect voor groepsreserveringen

Ons assortiment van kamer maten variëren van prive-kamers tot 4, 6 en 8 bedden slaapzalen met stapelbedden waardoor we de ideale locatie voor betaalbare, veilige en schone accommodatie-ongeacht uw groepsgrootte.

Groeps faciliteitenMaak een groepsboeking

envelop-detail

Net als wij op Facebook!

Blijf op de hoogte van de laatste exclusieve aanbiedingen, tips en reisadviezen.