×

Waarom Direct Boeken?

Krijg gegarandeerd het beste tarief, het hele jaar doormet nog veel meer moois.

Boek Nu

Leuk, Levendig, Schoon en Betaalbaar

Safestay is erin geslaagd om te veranderen hoe mensen hostels ervaren. We zijn er trots op om leuke, levendige, schone en betaalbare accommodatie voor iedereen, aan te bieden in de beste locaties.

De locatie van onze Safestay hostels is belangrijk voor ons, het verlenen van gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden en toeristische hotspots van de stad, met fantastische openbaar vervoersverbindingen.

Verken de geschiedenis van Praag

Dit hotel ligt in het hart van het prachtige stadscentrum en is een van de nieuwste gebouwen van Safestay. Het is in een uitstekende locatie voor het verkennen van alles wat Praag te bieden heeft, terwijl het verstrekken van sociale gebieden om te ontspannen en te halen met vrienden.

Veilig en Gezond

Wat voor ons belangrijk is, is dat je een comfortabel en veilig verblijf met ons hebt, alles voor een redelijke prijs. We hebben een toegewijd, meertalig en goed opgeleid team bij de hand om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt van boeken tot vertrek.

We willen ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt als je bij ons verblijft en al onze kamers zijn volledig uitgerust met gratis beddengoed en veilige kluisjes onder elk bed; ideaal voor internationale reizigers, of je nu alleen reist of met een groep.

Safestay Praag is perfect voor uw stedentrip!

Neem vandaag nog contact met ons op en onze medewerkers zullen u helpen bij het plannen van uw bezoek, of u nu reist met familie, alleen of in een groep. Wij helpen u graag verder.

Voor meer informatie over Safestay of om uw verblijf bij ons te boeken, belt u gewoon ons vriendelijke team vandaag op +420 222 540 012 of e-mail safestayprague@safestay.com.